Το Zero Stray Academy ιδρύθηκε το 2021 και έχει ως στόχο να συνδράμει τους δήμους της χώρας στη διαχείριση των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, εκπαιδεύοντάς τους.

Η Ακαδημία μας διαθέτει πρόγραμμα βασικών σπουδών το οποίο διαρκεί 5 εβδομάδες, έχει 21 διδασκαλίες, περισσότερους από 20 καθηγητές/ομιλητές ενώ από το 2022 θα είναι σε θέση να παρέχει και εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών για όσους δήμους το επιθυμούν και έχουν ήδη ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

(+30) 6944 076 955

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

http://www.zerostraypawject.org

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL

stamatina@zerostraypawject.org

ΧΟΡΗΓΟΙ

Κάθε γκρουπ που εκπαιδεύεται αποτελείται από 10 δήμους και πρέπει να συμμετέχει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος/εντεταλμένος σύμβουλος και ο μόνιμος υπάλληλος του δήμου. Τα μαθήματα δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους δήμους να μην κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά, τους παρέχουν την τεχνογνωσία για τη διαχείριση του ζητήματος (ειδικά των αδέσποτων) το οποίο ολοένα και περισσότερο έρχεται στο επίκεντρο. Κάθε μάθημα έχει από μία έως τρεις διδασκαλίες και κάθε διδασκαλία διαρκεί περίπου 2 ώρες. Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν και πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως (τηλεκπαίδευση).

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει και δείκτες απόδοσης για κάθε δήμο ώστε να παρακολουθούμε την πρόοδο του. Έτσι, στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους θα βραβεύονται οι 5 δήμοι που έδειξαν τη μεγαλύτερη πρόοδο. Η βράβευση αφορά όλους τους δήμους που συμμετείχαν τη σεζόν 2021-2022 στο βασικό πρόγραμμα σπουδών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Thank you!